Ditt arrangement på Geekevents

Velkommen til et datatreff-selskap

Geekevents AS drives som et fulltids selskap, ikke hobby. Vår stab kommer fra datatreff-miljøet, og 70% av aksjene våre tilhører datatreff-organisasjoner. Vi fokuserer på et system som er stabilt og som er her nå, og om fem år. Noen av våre funksjoner ser du listet under, men langt ifra alle...

Raskt i gang

Normalt sett under en arbeidsdag fra avtale til ferdig satt opp arrangement!

Kundeeid

70% av aksjene eies av dataparty-miljøet, resten av de mest aktive i selskapet.

Kommunikasjon

Send SMS eller e-post direkte i Geekevents, eller last ned fil for å sende i egne systemer.

Gratisbilletter

Egen løsning for å utstede og formidle gratisbilletter.

Stabilt selskap

Et fulltids team på tre personer er tilgjengelig for arrangører og deltakere på brukerstøtte, via e-post og telefon. I tillegg kommer utviklere og teknikere.

Nesten gratis

Dere som arrangører betaler et lite gebyr på 400kr for oppsett, alt annet betales ut. Deltakere betaler et billettgebyr som dekker våre driftskostnader.

Armbånd o.a.

Trenger dere armbånd til arrangementet? Få "på dagen" fra oss, eller delta i felles innkjøpsrunde med andre arrangement og få eget design.

API

Bruk vårt API for å programmere løsninger opp mot oss. Hent ut info, bruk NFC-systemet med egne funksjoner, bruk som innlogging eller annet.

Statsstøtte-klar

Geekevents passer på at nok og rett personalia hentes inn og leverer filer til bruk direkte i HyperSys, medlemsregisteret til Hyperion N4F og mange andre.

Onsite

Selg billetter, sjekk inn, registrer personer i sovesal og andre handlinger via eget grensesnitt laget akkurat for bruk på arrangementet..

NFC-brikker

Vi leverer trådløse brikker til armbånd for stadig flere arrangement. Bruk disse og hold oversikt over hvor mange og hvem du har inne, lever ut mat og mer.

Avanserte valg

Utallige funksjoner "under panseret" i tilfelle du trenger det. Aldersstyrte produkter, tidsstyrt tilgang, passord på plasser, osv osv - alt for mye for å liste.

Statistikk

Bruk statistikk-modulen for å se utvikling på geografi og alder, bruk dashbordet for "akkurat nå"-visning eller lister med filter for å se, hente ut og gjøre handlinger på info.

Rask utbetaling

VISA/MasterCard krever egentlig at alle billettformidlere oppbevarer pengene i 45 dager etter arrangementet, men vi tilbyr forskuddløsning ved behov.

Selvbetjent

Vil dere sette passord på en plass? Åpne/lukke rader? Legge til nye produkter? Null problem, ordne det selv eller be om hjelp fra vår brukerstøtte via e-post eller telefon.

Unik kompetanse

Vi er selv arrangører av datatreff. Med unik kompetanse i selskapet som advokat, ekspertise innen sikkerhet og personvern og mer er ikke vi "en døgnflue" - vi er her for deg.

Klar til å opprette arrangementet?

Dersom du er klar til å opprette arrangement, klikk på knappen nedenfor for å få registreringsskjema. Dette vil spørre deg om alt fra arrangør til lokasjon, billettpris og lignende. Dersom du ikke har all denne informasjonen klart, klikk på "Jeg er interessert"-knappen for et kortere kontaktskjema.

Opprett arrangement i Geekevents (Registreringsskjema) Jeg er interessert (Kontaktskjema)